Explicații la Biblie

Acasă » About

About

Gazda dumneavoastră

Nu oricine poate să ajungă la cursurile unei școli teologice. Prin intermediul acestui blog, vrem ca unele din cunoștințele obținute acolo să vină ele spre dumneavoastră, la dumneavoastră acasă.

Un sistem de prezentare a cărților Biblie poate fi atașat oricărei variante de traducere. Vă punem aici la dispoziție explicații la Biblie, adunate și folosite de-a lungul anilor în “Biblia cu explicații“ și “Biblia planului profetic“. Ele au fost și sunt mereu îmbogățite cu materiale noi, culese de noi sau puse la îndemână de cititorii acestui blog. Vă invităm să ne dați o mână de ajutor pentru îmbunătățirea lor.

No Copyright! Just spread the Light!

Puteți să preluați acest blog sau materiale de pe el, în întregime sau fragmentar, și să le folosiți pentru ce aveți nevoie. Dedicăm acest blog tuturor îndrăgostiților de Cuvântul lui Dumnezeu (cu “C“ mare).

“Cercetați Scripturile, le-a spus Domnul Isus celor din vremea Lui, pentru că socotiţi că în ele aveţi viaţa vecinică, dar tocmai ele mărturisesc despre Mine. Şi nu vreţi să veniţi la Mine, ca să aveţi viaţa! “.

Noi nu suntem îndrăgostiți de Biblia lui Dumnezeu, ci de Dumnezeul Bibliei!
Fie ca El să ne vorbească prin aceste studii și să ne ajute să descoperim ceea ce este scris despre El în fiecare carte a Bibliei.

Charles Spurgeon a spus: ,,Nimeni nu poate epuiza Biblia! Cartea aceasta se adâncește si crește odată cu vărsta celui ce o citește“. Biblia nu este cartea prin care ,,ne-a vorbit“ Dumnezeu, ci cartea prin care Dumnezeu ,,ne vorbește în fiecare zi“.

D.L. Moody poveștește că înaintea unei întâlniri de studiu bilic, cineva s-a ridicat în picioare și a spus: ,,Sper să primesc din aceste întâlniri suficient ca să-mi ajungă o viață întreagă“. Moody i-a răspuns: ,,Tot așa de bine ai putea mânca la acest mic dejun suficient ca să fii sătul toată viață“. E greșeala pe care o fac mulți care aleargă la Conferințe și prelegeri, sprând că asta le va fi destul. Biblia este un companion de o viață, nu ceva cu care ne întâlnim doar la ocazii speciale.

“Doamne, deschide-ne și nouă mintea ca să putem pricepe Scripturile!“

P.S. – pentru identificare, inițiatorul și coordonatorul acestui blog este Daniel Branzei, păstor la Los Angeles.

Pentru cei pasionați de “profeți și profeție“, vă invităm și la blogul “Semnele Vremurilor“

Publicitate

4 comentarii

  1. […] (din ,,prefața blogului consacrat studierii cărților Bibliei) […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: